Posted on

Köp båtvagnen på hösten

Är du på jakt efter en bra båtvagn till ett fördelaktigt pris på https://propellerteknik.se? Köp en ny båtvagn på hösten, då du ofta kan hitta båttrailers på rea. Att ha egen båtvagn kommer ge dig mycket frihet och stora möjligheter att verkligen använda din båt

Bra pris på hösten

Det finns många sköna tusenlappar att spara om du handlar utanför högsäsong. Då kan du passa på att köpa en bättre och lite dyrare vagn än planerat, men ändå inom din budget. Båtar och båttrailers tillhör kategorin av saker där du bör satsa på kvalitet. Köp välkända märken eller en båt byggd av en skicklig båtbyggare. När du köper trailer ska du kolla garantitiden. Riktgt bra märken ger alltid mer garanti, än billigare dito. De vet att deras prylar håller länge.

Förberedd inför sommaren

En annan god anledning att köpa båtvagn på hösten eller vintern är att du är väl förberedd inför våren och sommaren. Ibland har vi sen vår, ibland riktigt tidig. Plötsligt slår vädret om och det är vår. Du vill naturligtvis få lägga i båten för att hinna ta en tur under helgen. Med egen båtvagn behöver du inte vänta på att ett hyrsläp ska bli ledigt eller att du kan låna klubbens eller en kompis trailer. Allt är klart inför båtsäsongen. Det är också smart att börja laga och reparera båten redan på hösten. Gå igenom den så att den är helt klar till våren.

Ta med båten överallt

Den stora fördelen med egen båtvagn är att du kan upptäcka så många nya pärlor. Istället för att främst segla eller åka båt i det vatten där du har ett båthus eller en hamnplats, så kan du ta med båten överallt. Sverige har flera skärgårdar att upptäcka. Att ta båten från Stockholm till Piteå skärgård tar ungefär fem dygn non stop enkelt väg. Alltså minst tio dygn och då har du inte hunnit se så mycket. Om du däremot lägger upp båten på trailern kan du vara framme samma dag, eller snarare sent på kvällen. Det är perfekt om du bara vill få testa på en ny skärgård, men inte har tid att lägga hela semestern just där. Med egen trailer kan du också göra roliga korta turer. Testa nya vatten i din närhet eller möta upp med vänner på en större sjö.

Hyr ut din båtvagn

Att hålla på med båtar kostar. Köp en båtvagn som du försäkrar, sedan kan du hyra ut din båtvagn. Då får båtvagnen betala sig själv. Båtvagnen har gått från att vara en pryl till en tillgång, något som du tjänar pengar på. Pengar som du kan lägga på din båt.